The Village Bar & Kitchen zit aan de rand van de stad Groningen. Vanuit de stad ben je er in 10 minuten op de fiets. Ben je met de auto? Parkeer dan op de ruime parkeerplaats voor het pand.

Restaurant huren

Het restaurant is licht en gezellig ingericht. Voor etentjes hebben we plek voor maximaal 40 personen binnen. Van smakelijke tapas tot 5 gangen diners, alles is mogelijk.

De ruimte kan ook gehuurd worden voor een teambuildingsdag of een presentatie/overleg. Indien gewenst zorgen wij voor een beamer en/of flipover.

Vergaderruimte huren in Groningen

Ook voor zakelijke evenementen ben je bij ons aan het juiste adres. Van bedrijfspresentaties tot teambuildingsdagen, alles is mogelijk en wordt tot in de puntjes verzorgd met lekker eten en goede service.

Heb je de locatie de hele dag de locatie nodig? Geen probleem! Je kunt onze vergadderruimte 7 dagen per week afhuren, van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat.

Kroeg huren in Groningen

The Village Bar and Kitchen heeft, waarschijnlijk niet onverwacht gezien de naam, ook een fantastische bar! Naast 3 tapbieren hebben we een gevarieerd aanbod aan speciaalbieren. De wijn die we schenken komt van de lokale wijnboer, en we hebben voldoende dranken in het assortiment om lekkere mixers te bereiden. Ben je op zoek naar iets specialers, zoals een lekker cocktail of een goed glas whisky? Geen probleem, op aanvraag is alles mogelijk! Zo kunnen we zelfs een echte cocktailworkshop voor je organiseren, of een whisky proverij faciliteren.

Voor feestjes en partijen hebben wij een capaciteit tot 75 personen. Heb je een feestje gepland voor meer dan 75 personen? Niet getreurd! In de zomermaanden kunnen we ook gebruik maken van ons uitgebreide terras. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op via het contactformulier.

Privé terras in Groningen

Heerlijk in de zomer met een biertje of wijntje genieten op ons lounge-terras? Dat kan! Laat de zwoele zomeravonden maar komen, het terras is er klaar voor, de drankjes zijn er klaar voor, en wij zijn er klaar voor. Nu jij nog! Het terras is gelegen op het zuidwesten en is dus heerlijk zonnig in de namiddag.